Ock

Karne günü. ️ Öğrencilerimize karnelerini ve belgelerini dağıtarak birinci dönemi tamamladık. Özveri ile çalışan değerli öğretmenlerimize birinci dönemdeki emekleri için çok teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. 15 gün sonra sağlıkla ikinci dönem için buluşmak dileğiyle.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okulun son haftası için planladığı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında belirlemiş olduğu Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planına göre bugün okulumuzda keyifli ve öğretici etkinler gerçekleştirilmiştir. Tüm öğretmenlerimize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ock

Okul spor kulüpleri ligi ilçe dart müsabakaları yarışmalarında kulübümüz kız takımı  ilçe birincisi, erkek takımımız ilçe üçüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Taner Demirel ve Metehan Gümüş’ü ve tebrik ederiz.

Ock

10.Sınıflar arasında düzenlediğimiz bilgi yarışmasının kazananı 10-C oldu. Bizlere son soruya kadar heyecanlı bir yarış izlettiren tüm sınıflarımızı tebrik ediyor, 10-C sınıfını ve sınıf öğretmenleri Latif Boyacı’yı kutluyoruz. '

Ock

9.Sınıflar arasında düzenlediğimiz bilgi yarışmasını 9-E sınıfı kazandı. 24 sorunun sorulduğu yarışmayı 9-D ve 9-E sınıfı eşit puanla tamamlayınca yedek sorulara geçildi ve 9-E sınıfı Edebiyat kategorisindeki soruya doğru cevap vererek yarışmanın galibi oldu. Başarıyla yarışan tüm sınıflarımızı tebrik ediyor, 9-E sınıfını ve sınıf öğretmenleri Mustafa Turan’ı kutluyoruz.

Ock

İlçemizde yapılan masa tenisi turnuvasında erkek masa tenisi takımımız şampiyon, kız masa tenisi takımımız 3.olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Taner Demirel’i kutluyoruz.

Ock

Okulumuzun bocce sahası açıldı.

Ara

12 F sınıfı öğrencimiz Talha Dereli Arif Nihat Asya “Bayrak” şiirini ezbere okuma yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve Edebiyat öğretmenimiz Dönem Güner’i tebrik ederiz.

Ara

Okul sporları kapsamında Kickbox dalında İstanbul 1.si olan öğrencimiz Şevval Gündoğdu’yu tebrik ederek ödüllendirdik. Başarıların daim olsun Şevval.

Ara

Okulumuz 11.ve 12.sınıf öğrencileri İbn Haldun Üniversitesi’ni ziyaret etti. Kampüsü gezen  öğrencilerimiz okul hakkında bilgi aldı. Öğrencilerimize gezi sırasında Müdür Yardımcımız Celalettin Maviş ve Rehberlik Öğretmenimiz Hasan Aksoy eşlik etti. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

irlikte kitap okuyoruz. 9- B sınıfı Edebiyat Öğretmenimiz Hakan Öner önderliğinde kitap okuyor. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin de katıldığı bu etkinlikte 9- B sınıfı Charles Dickens’ın İki Şehrin Hikayesi isimli romanını okuyacak ve birlikte kitabın analizini yapacak. Bu haftaki okuma saatine 9 B sınıfıyla birlikte Müdür Yardımcımız Belgin Çallı da İki Şehrin Hikayesi’ni okudu.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Biyoloji Öğretmenimiz Kıymet KAYAALP 11 D sınıfı öğrencileri ile göz diseksiyonu gerçekleştirdi. Biyoloji laboratuvarında yapılan etkinlikle öğrencilerimiz kitaplarda gördükleri teorik bilgileri pratik olarak gözlemleme şansı buldular. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Atatürkçülük Kulübü Faaliyeti olan Ankara Gezisi 1 Aralık 2023'te gerçekleştirildi. Okulumuz Müdür Yardımcısı Celalettin MAVİŞ, kulüp öğretmenlerimiz Hakan AZAK ve Melek SAVAŞ yönetiminde çeşitli kademelerden öğrencilerimiz gezide ilk olarak Anıtkabir ziyaretinde bulundular. Ardından eski TBMM müzelerini gezdiler. Sonrasında Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara Kalesi ve ODTÜ Kampüs turu gerçekleştirildi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü için okulda hazırladığımız programa öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz performanslarıyla renk kattı. Programı hazırlayan Edebiyat Öğretmenimiz Mehmet Görgülü ve Müzik Öğretmenimiz Sevilay Kıran'a teşekkür ederiz.

Kas

Kariyer günleri etkinliği için okula davet ettiğimiz değerli mezunlarımız Oğuzcan Türkmen, Elif Öztürk ve İmge Aksoy deneyimlerini öğrencilerimize aktardılar. Büşra Kırtaş ve Çiğdem Öcak da okulumuzu ziyaret ettiker. Keyifli ve samimi sohbetleri için değerli mezunlarımıza, organizasyon için değerli mezunumuz Muharrem Gürbüz’e ve müdür yardımcımız Belgin Çallı’ya teşekkür ederiz.