Çatalca Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02127871947
WEB http://catalcaal.meb.k12.tr
Adres : FERHATPAŞA MAH. SERBEST BÖLGE YANI ÇATALCA İSTANBUL
VİZYON : Mensubu olmaktan gurur duyulan, akademik başarısı yüksek; sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren, en çok tercih edilen okullar arasında yer almaktır. Öğrencilerin kendilerini evinde hissettiği bir eğitim öğretim ortamı sunan ve toplumda söz sahibi bireyler yetiştiren, iki dil öğretebilen; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle adından söz ettiren, kurum kültürünü oluşturmuş ve marka haline gelmiş bir kurum olmaktır. Eğitimiyle haz veren, eğitim sahasında markalaşmış, toplum içinde söz sahibi bireyler yetiştirmiş öncü kurum olmaktır. Sahasında markalaşmış, toplum içinde söz sahibi bireyler yetiştirmiş öncü kurum olmaktır. Eğitim Öğretim alanında adını Türkiye’nin sayılı okulları arasına yazdırmış, öncü bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, çağdaş ve hür düşünen, gerekli bilgi ve donanıma sahip öğretmenler olarak; bilime ve teknolojiye önem veren, milli ve manevi değerleri özümsemiş, öz güveni yüksek, dünyanın değişimine ve gelişimine katkıda bulunacak, kendine ve çevresine duyarlı bireylerin yetişmesi için varız.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Otobüs ve dolmuş ile sağlanıyor
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezine 1.5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :