Temel Duygular Sözlüğü E-Twinning Çalışmamız

Be well with AI

Basic Emotions Dictionary

Ortağı olduğumuz"Yapay Zeka ile İyi Olun" e-twinning Projesi için okulumuz adına çalışmaları yürüten İngilizce öğretmenimiz Melek SAVAŞ ve proje ekibi  15 Nisan 2024'te "Temel Duygular Sözlüğü" Uluslararası Takım çalışmalarına başladı. Ögretmenimiz ve öğrencilerimiz bu konudaki ilk derslerini yaptı. Üzüntü, Mutluluk, Korku, Öfke, Şaşkınlık ve Tiksinti olan temel duyguları yapay zeka ile ifade etme çalışmaları devam ediyor.  Ögretmenimize ve öğrencilerimize tesekkür ederiz, başarılar ve kolaylıklar dileriz.

Our English teacher Melek SAVAŞ and the project team, who carry out the work on behalf of our school for the "Be Well with Artificial Intelligence" e-twinning project, which we are a partner of, started the "Basic Emotions Dictionary" International Team work on April 15, 2024. Our teacher and students had their first lessons on this subject. The work on expressing the basic emotions of Sadness, Happiness, Fear, Anger, Surprise and Disgust with artificial intelligence continues.  We thank our teacher and students and wish them success and ease.

16-04-2024

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 10:00 - Görüntülenme: 38