İSTANBUL / ÇATALCA - Çatalca Anadolu Lisesi

NiHAT ABİMİZİN RÖPORTAJI

Angel's Angel's are on-task

Melek'in Melekleri görev başında

Okulumuz E-twinning Kulübü öğretmenlerinden Melek SAVAŞ'ın  SCHOOL NEWS Angel's Angels takımı "ADDITIONAL TASKS" ɓölümü "Interview with an officer"  çalışmasını ekipteki öğrencilerimiz 10-A Sumru YAPICI, Sude GÖZTEPE ve Ali Yusuf ÖZTAŞ  hazırlamışlardır. Öğrencilerimiz röportaji okulumuz memuru, okulumuzun Nihat abisi, Nihat İŞÇİ ile yapmışlardır. Öğrencilerimize, NİHAT İSÇİ'ye ve Melek SAVAŞ öğretmenimize de teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

@melek_ufuk_

@catalca_mem

@catalcakym

@istanbulilmem

@istanbuletwinning

@turkiyetwinning

Our school E-twinning Club teacher Melek SAVAŞ's SCHOOL NEWS Angel's Angels team "ADDITIONAL TASKS" ɓection "Interview with an officer" was prepared by our students 10-A Sumru YAPICI, Sude GÖZTEPE and Ali Yusuf ÖZTAŞ. Our students interviewed our school officer, Nihat İŞÇİ, our school's Nihat Brother.. We would like to thank our students, NİHAT İSÇİ and our teacher Melek SAVAŞ and wish them continued success.

Yayın: 23.03.2024 - Güncelleme: 23.03.2024 15:10 - Görüntülenme: 45