DAHA YEŞİL BİR AVRUPA VATANDAŞLIĞI

BETTER GREENER EUROPEAN CITIZENSHIP

City Presentation Video by Ç.A.L Team members

Okulumuz E-Twinning kulübü ögretmenlerinden İngilizce ögretmeni Melek SAVAŞ’ın bir üyesi olduğu “DAHA İYİ DAHA YEŞİL AVRUPA VATANDAŞLIĞI” projesi için okulumuz 10-A sınıfından İlke Buğdaycı, Elif Köker ve Öykü Ceren Ayverdi’den oluşan öğrenci ekibinin bir kısmı şehrimiz İstanbul sunum videosunu hazırladı. Kendilerine ve öğretmenimize teşekkür ederiz.Çalışmalarında başarılar dileriz.  Sunumlarında okulumuz duvarlarında ögrenci ekipleriyle harika çalışmaları bulunan okulumuz bir önceki Görsel Sanatlar ögretmeni Ahmet Demir’e ayrıca teşekkür ederiz.

@ahmetdemirart

BETTER GREENER EUROPEAN CITIZENSHIP

City Presentation Video by E.A.L Team members

A part of the student team consisting of İlke Buğdaycı, Elif Köker and Öykü Ceren Ayverdi from class 10-A prepared a presentation video of our city Istanbul for the project “BETTER GREENER EUROPEAN CITIZENSHIP” of which English teacher Melek SAVAŞ, one of the E-Twinning club teachers of our school, is a member. We thank them and our teacher.We wish them success in their work.  We would also like to thank Ahmet Demir, our previous Visual Arts teacher, for his wonderful work with the student teams on the walls of our school during the presentations.

Yayın: 30.03.2024 - Güncelleme: 30.03.2024 14:33 - Görüntülenme: 39