BETTER GREENER ÖĞRENCİ ETKİNLİĞİ

BETTER GREENER EUROPEAN CITIZENSHIP

Pupils’ CLIMATE ACTION

MY LITTLE PLANET CONTEST CHALLENGES

Okulumuz E-Twinning kulübü ögretmenlerinden İngilizce ögretmeni Melek SAVAŞ’ın bir üyesi olduğu “DAHA İYİ DAHA YEŞİL AVRUPA VATANDAŞLIĞI” projesinin “Öğrencilerin İKLİM EYLEMİ” başlığı adı altında MY LITTLE PLANET YARIŞMASI MEYDAN OKUMALARI” etkinliği için Eko-Vatandaşlık ve Bioçesitlilik konusunda, projedeki 10-A sınıfındaki ögrenciler sınıf olarak yaptıkları “DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” VE “HADİ BİRLİKTE HAREKET EDELİM” MEYDAN OKUMALARINDAN görüntülerle karşınızdalar. Çevreye duyarlı Avrupa vatandaşı olma konusunda farkındalık yaratmaya ve  örnek olmaya devam ediyorlar. Ögretmenimize ve öğrencilerimize tesekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

English teacher Melek SAVAŞ, one of the teachers of our school E-Twinning club, is a member of the project “BETTER GREENER EUROPEAN CITIZENSHIP” under the title “Students’ CLIMATE ACTION” for the activity “MY LITTLE PLANET CONTEST CHALLENGES” on Eco-Citizenship and Biodiversity, the students in class 10-A in the project are here with images from their class “NATURE WALK” and “LET’S MOVE TOGETHER” CHALLENGES. They continue to raise awareness and set an example of being environmentally conscious European citizens. We thank our teacher and students. We wish them success in their work.

23-03-202423-03-202423-03-202423-03-2024

Yayın: 23.03.2024 - Güncelleme: 23.03.2024 15:03 - Görüntülenme: 22