T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇATALCA - Çatalca Anadolu Lisesi

ANGEL’S ANGELS’TAN NİSAN BÜLTENİ

School News E-Twinning Project -Angel's Angels NİSAN AYI HABER VİDEOSU 

 

Ortağı olduğumuz "School News" isimli e-twinning projesi için okulumuz İngilizce ögretmeni Melek SAVAŞ 'ın koordinatörlügünde e-twinning proje çalışmaları yapan Angel's Angels grubu üyeleri Elif KÖKER ve Öykü Ceren AYVERDİ Nısan ayı videolarında okulumuzda yapılan MUN Talks Event'i konu olarak aldlar.(Model United Nations)  Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

 

Model Birleşmiş Milletler (MUN), öğrencilerin tıpkı gerçek Birleşmiş Milletler'de olduğu gibi farklı ülkelerden diplomatlar gibi davrandıkları bir oyun gibidir. İklim değişikliği veya insan hakları gibi önemli dünya meseleleri hakkında konuşurlar. Her öğrenci bir ülkeyi temsil eder ve diğer ülkelerle konuşarak, müzakere ederek ve anlaşmalar yaparak sorunları çözmeye çalışır. Bu, öğrencilerin ülkelerin büyük sorunları çözmek için nasıl birlikte çalıştıklarını öğrenmeleri ve topluluk önünde konuşma ve ekip halinde çalışma gibi önemli becerileri pratik etmeleri için eğlenceli bir yoldur.

 

Okulumuz kısa bir süre önce deneyimli öğrenciler tarafından yönetilen bir Model Birleşmiş Milletler (MUN) etkinliğine ev sahipliği yaptı ve öğrencilerimize İngilizce konuşma becerilerini geliştirme ve özgüven oluşturma fırsatı sağladı. Bu etkinliğe katılmak, öğrencilerimizin diplomasi ve topluluk önünde konuşma konularında değerli deneyimler kazanmalarını sağlarken, küresel farkındalık duygularını da geliştirdi.

 

@melek_ufuk_

@catalca_mem

@catalcakym

@istanbulilmem

@istanbuletwinning

@turkiyetwinning

 

 

 

............

Çatalca Anatolian High School, English Teacher Melek SAVAŞ-Angel's Angels APRIL NEWS VIDEO 

 

Angel's Angels group members Elif KÖKER and Öykü Ceren AYVERDİ, who are working on the e-twinning project under the coordination of our school English teacher Melek  for the e-twinning project called "School News", which we are a partner of, took the MUN Talks Event held in our school as the subject in their video for the month of April. (Model United Nations) Thank you to our students and our teacher.

 

Model United Nations (MUN) is like a game where students pretend to be diplomats from different countries, just like in the real United Nations. They talk about important world issues like climate change or human rights. Each student represents a country and tries to solve problems by talking, negotiating, and making agreements with other countries. It's a fun way for students to learn about how countries work together to solve big problems and practice important skills like speaking in public and working in teams.

 

 

Our school recently hosted a Model United Nations (MUN) event led by experienced students, providing our students with the opportunity to develop their English-speaking skills and build confidence. Engaging in this event allowed them to gain valuable experience in diplomacy and public speaking, while also growing a sense of global awareness.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 20:20 - Görüntülenme: 21
  Beğen | 0  kişi beğendi